Sommerens vakreste løpereventyr

Løpere i midnattssol

2012-08-21 17.39.56MSM_hovedlogoMSM

 

Sommerens vakreste løpereventyr nærmer seg og nok en gang skal løpere med de blå klærne til Northern Runners ut å teste formen i Midnight Sun Marathons fire forskjellige distanser. I 2012 mønstret vi ca. 120 løpere på startstreken i de forskjellige løpene. Utfordringen i år blir å slå den rekorden. Northern Runners sin Facebookgruppe har vokst i løpet av året som har gått og vi passerte 1000 medlemmer. I det skrivende øyeblikk ligger vi på 1156 medlemmer. For de uinnvidde så kan vi si at dette er en lukket Facebook-gruppe der vi lager løpearrangementer og poster bilder av oss selv. Det er uformelt, motiverende og skal være i mottoets ånd: Share the movement! Man får tilgang ved å bli invitert inn av venner eller hvis man er freidig nok så søker du på navnet: Northern Runners på Facebook og klikker på: Bli medlem av gruppa, så vil nok noen legge deg til. I løpet av det siste året har også Northern Runners blitt en organisasjon for betalende medlemmer med eget medlemskort som gir 30% rabatt på kjøp av løpesko og løpeklær på XXL og Torshov Sport avd. Tromsø og en rekke andre rabatter. Ved kjøp av et par sko så har du tjent inn medlemsavgiften som pr. i dag er 250 kroner.

Foto: Truls Tiller

MSM 2012 – Foto: Truls Tiller

Northern Runner nr. 1000

I løpet av det siste året har medlemstallet i Facebookgruppen eksplodert og i vinter meldte det seg inn en intetanende fyr som ganske raskt fikk beskjed om at han var medlem nr. 1000: Paul-Harry Jensen. Vi laget selvfølgelig en gratis t-skjorte som han kan bruke ved  anledninger som passer. Jeg tok en prat med han i Tromsdalen.

NR: Hvordan kom du i kontakt med Northern Runners?

PHJ: Jeg kom i kontakt med dere via min samboer som hadde meldt seg inn for ett år siden.  Og så fikk jeg beskjed at jeg var medlem nr. 1000 ganske umiddelbart.

NR: Har du vært med på treninger og arrangement i løpet av våren?

PHJ: Ja, jeg har vært med på løpetreninger og et arrangement som var på Driv.

NR: Har du deltatt i noen løp?

PHJ: Ja, jeg har vært med på Tromsø løpskarusell.

NR: Skal du delta på Midnight Sun Marathon?

PHJ: Der skal jeg delta som Northern Runner.

NR: Northern Runners har jo blitt en medlemsforening med betalende medlemmer.  Er du medlem der?

PHJ: Det synes jeg de fleste skal gjøre.  Jeg er medlem nr. 45.  Det er mange gode fordeler og rabatter.

NR: Hvilket løp skal du løpe på MSM?

PHJ: Der skal jeg springe mila.

NR: Takk for praten!

2013-06-12 12.22.18

Foto: Erik Boye

 

2013-06-12 12.22.10

Foto: Erik Boye

 Blogger og fotograf: Erik Boye – http://solvreven.wordpress.com

 

Legg igjen en kommentar