NR avd. Fredrikstad debuterer!

Pål-Helge "Tøffen" Nilssen leverer 5 km på 21:20 - i vårvær, i Fredrikstad, i TIL-drakt med Northern Runners-vest utenpå! Foto: Ann-Christin Folmer, Kondis.no

Pål-Helge «Tøffen» Nilssen, Tromsøværing bosatt i Fredrikstad, debuterte lørdag 24. mars 2012 for Northern Runners. Vi gratulerer!

I flott sommervær – ja, du leste riktig – dundret han gjennom Fredrikstadløpets 5 km på tiden 21:20, drøyt 6 minutter bak vinneren. Men så løp ikke vinneren i TIL-drakt med Northern Runners-vest over! Unge Nilssen gikk definitivt seirende ut dagen etter da TIL slo FFK 1-0 i seriestarten på Alfheim!

400 løpere fullførte én av de fire distansene, hvorav rundt halvparten på halvmaraton. 10 km var merkelig nok ikke blant distansene. Se for øvrig resultater fra løpet på Kondis.no.

Pål-Helge har løpt siden nyttårsaften 2009/2010 og er blitt en meget habil løper. Han har bl.a. løpt maraton på 3:33 og halvmaraton på 1:32. Han har ikke meldt seg på MSM 2012 ennå, men vi regner med at han stiller sammen med et par-tre hundre andre Northern Runners der.

Lykke til med oppkjøringen alle sammen!

 

Én tanke om “NR avd. Fredrikstad debuterer!

Legg igjen en kommentar