Northern Runners på Sentrumsløpet

Lørdag 28. april badet Tigerstaden i sol mens 10 000 løpere badet i svette gjennom Sentrumsløpets 10 km. På en ekte nordnorsk sommerdag fullførte 9 Northern Runners det tradisjonsrike løpet. For mange var dette årets første ordentlige 10 km-test på asfalt (Mørketidsløpet går jo som kjent ikke på asfalt), og her er fem av løperne klare til start:

Fem Northern Runners klare til start på Sentrumsløpet 2012! F.v.: SIndre Holsbøe Brelum, Jon-Vidar "Superschneider" Schneider, Yngve Jenssen, Fred Emil Bjerke og Pål Helge "Tøffen" Nilssen. Foto: Thomas K. Føre

10 km senere så det omtrent slik ut:

Northern Runners - Resultater Sentrumsløpet 28. april 2012

Det skal sies at løypa er noe mer kupert enn adidasmila (MSM), Krokenmila (Tromsøkarusellen) og Eidemila, og de første 5 km er tøffere enn de siste 5. Likevel var det ingen av de 8 som fikk registrert tid ved 5 km som i mål kunne skryte på seg negativ splitt. Med unntak av undertegnede, som utrolig nok ikke fikk registrert offisiell tid ved 5 km. Det var i alle fall mitt første 10 km-løp på lenge med positiv splitt, så man har kanskje lært noe?

Thomas K. Føre fornøyd med 41:27 med hele to måneder igjen til MSM :)

Se flere resultater her. Vi får stå på videre alle sammen, så blir det enda bedre tider utover sommeren!

Lykke til på Ulfstindmila!

Løpehilsen,
Thomas K. Føre

2 tanker om “Northern Runners på Sentrumsløpet

Legg igjen en kommentar