Julekalender 2015

gavesko

Som tidligere år, arrangerer Northern Runners egen julekalender. Mens vi venter på at julenissen skal komme med nye løpesko i gavesekken, byr vi på daglige utfordringer som handler om Northern Runners og andre løpsrelaterte temaer. Så mellom julebakst, gavehandling og løpeturer, håper vi at flest mulig vil være med på julekalenderen 2015.

 

Julekalenderen er tilgjengelig i Facebook-gruppa til Northern Runners.

 

Konkurranseregler

Hver dag i desember blir det lagt ut spørsmål i Northern Runners sin gruppe på Facebook. Spørsmålene må besvares samme dato som de legges ut. Det er kun mulig å registrere ett svar, og dersom det registreres flere svar, vil kun det første være gyldig. Vi tillater kun svar fra medlemmer av Facebook-gruppa.

 

Premiering

Alle som deltar med svar på ett eller flere spørsmål har mulighet til å vinne premier i julekalenderen. De tre som har flest poeng den 24.desember vinner hovedpremiene. Men det vil også være mange flotte uttrekkspremier som trekkes blant alle som deltar.

Hovedpremiene i årets kalender er:

1. plass: Northern Runners løpejakke og singlet i valgfri størrelse

2. plass: Northern Runners løpejakke i valgfri størrelse

3. plass: Gavekort på valgfri distanse på Midnight Sun Marathon 2016

 

I tillegg vil det bli trukket flotte premier fra blant annet Torshov Sport, NR’s kleskolleksjon, Midnight Sun Marathon, Nordlys, Thon Hotels, skodubb.se, DNB, Tromsø kaffebrenneri og Mack. Fullstendig liste over uttrekkspremiene vil bli presentert senere i desember.

 

God adventstid og lykke til med deltagelse i julekalenderen!

Legg igjen en kommentar