Julekalender 2013 – En kjapp status

Dama i midten.

Dama i midten foran, ca nr 7 fra venstre, May Liss H. Wasmuth, leder konkurransen om flest mulig riktige svar. Nr 3 fra venstre, Liv-Inger Resvoll, ligger like bak (med 7 riktige på 8 spørsmål).

Her følger en kjapp status etter de 7 første spørsmål i årets julekalender er unnagjort. Alle spørsmål finner du her.

Spørsmål 1 var en nøtt (høyst ufrivillig sådan), og det var faktisk ikke mulig å finne ut på bloggen hvor mange unike løpere som har deltatt på de fire KM i 1500 m siste to år da den siste resultatlisten fortsatt hadde mangler og heller ikke var publisert. Nå foreligger fasiten. Vi godtok +/- 7 og inkluderte dermed 6 av 17 svar som riktig.

Ellers har det gått greit, men svarprosenten er skuffende lav. Samtidig ser vi at det er noen som virkelig har lagt seg i selen for å svare på flest mulig spørsmål. I alt har vi mottatt 105 svar på 7 spørsmål, og her er dem som har svart riktig på mer enn halvparten:

Navn Ant. riktige
May Liss H. Wasmuth 7
Kai Hugo Sørensen 6
Liv-Inger Resvoll 6
Lars K. Gimse 5
Hanne Kathrine Nilsen 5
Eva H. Stenvoll 5
Jon-Vidar Schneider 5
Ellen Karoline Dahl 4
Hlin Irene Grung 4

Alle disse er betalende medlemmer av Northern Runners, men julekalenderen er åpen for alle, og det vil fortsatt være gode muligheter for å vinne premier! Tre av de ovennevnte har dessuten svart riktig på spørsmål 8 i det innlegget ble publisert.

Se konkurranseregler og lykke til videre. Det er hele 17 spørsmål igjen!

Julekalenderhilsen,
Thomas K. Føre

Én tanke om “Julekalender 2013 – En kjapp status

  1. Tilbaketråkk: Premier til julekalender 2013 | Northern Runners

Legg igjen en kommentar