Jubileumsfest

Det finnes en tid for trening og en tid for fest. Lørdag 5. mai var det tid for fest. Løpenettverket Northern Runners hadde 1 årsdag torsdag 3. mai og det var da duket for jubileumstrening med høy champisfaktor. Som en 1 åring fortjener må man ha et orntlig selskap også. Festen ble avholdt på vår stamplass Flyt hvor væskebalansen sto i sentrum.

Totalt 17-18 stykker i alle aldre stilte opp for å være med å feire Northern Runners. Savnet av Der Führer var åpenbart men stemningen var god til tross

Glade festdeltagere

En festdeltager hadde kjørt 100 mil denne dagen og var i Tromsø 1930. Allerede kl. 20:25 var han godt plassert rundt langbordet med øl i hånden.

Rundt det store bord var det mye god diskusjon både om løping, men også om andre spennende ting (ja vi er ikke kun opptatt av trening). Det var en god mulighet til å bli kjent med hverandre uten svette treningsklær og en puls gjerne litt for høy til å kunne føre en lengre samtale.

Hurra for deg som fyller ditt år,
Ja deg vil vi gratulere.
Alle i ring omkring deg vi står,
Å se nå vil vi masjere.
Bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
Danse for deg med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av hjertet alle gode ting,
Og si meg så hva vil du mere?
GRATULERE!

Høyt våre flagg vi svinger, hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så gla’;
og en av oss skal bli den neste
– TIL Å FESTE!

Takk til alle som var med å feire 1. årsdagen til Northern Runners. Vi gleder oss til mange spennende aktiviterer gjennom det neste året.

Løpende hilsen fra

Catrine Emilie Trygstad

 

Legg igjen en kommentar