Sommerkolleksjon 2012

Med påskens snørekord friskt i minne, er det på høy tid med flere plussgrader, bar asfalt og mer løpetid uten pigger/brodder! Hva er da bedre enn å lansere Northern Runners sommerkolleksjon 2012.

Samarbeidspartnere

Først av alt har vi gleden av å presentere våre samarbeidspartnere på sommerkolleksjonen: DNB, Thon Hotel Tromsø, Nordlys, HK Reklamebyrå og Playfish. Vi takker på forhånd for et godt og løpende samarbeid og gleder oss til å kaste glans over dere i alt vi driver med! Se opp for sterke opplevelser med Northern Runners!

Kolleksjonen

I første omgang fokuserer vi på tre basisplagg fra Craft i dame- og herreutførelse til NR-medlemmer:

  • Jakke: Vindtett og ventilerende jakke med en ergonomisk passform for bevegelsesfrihet. Lett og myk materiale. Ventilasjonspaneler med svette soner. Reflekterende logo.
  • Skjorte: Funksjonell løpe-t-shirt med en atletisk, komfortabel passform. Ypperlig fukttransport. Meshpaneler for økt ventilasjon. Atletisk passform.
  • Singlet: Funksjonell løpesinglet med en atletisk, og komfortabel passform. Super fukttransport. Optimal bevegelsesfrihet. Atletisk passform.
Se bilder nedenfor:

Basisplaggene i Northern Runners sommerkolleksjon 2012.

Du kan også se bilder og lese mer på side 15-16 i Craft-katalogen for 2012. Med logoer blir jakken seende omtrent slik ut:

Skisse av Northern Runners-jakke med logoer.

Bestilling

Vi åpner nå for bestilling slik at vi har plaggene klare med trykte logoer senest til Tromsøkarusellen 2012, som trolig starter med Krokenmila 14. mai 2012. Lenke til bestillingsskjema finner du i vår Facebook-gruppe. Her finner du også priser og pakketilbud.

Løp og kjøp,
Thomas :)

Én tanke om “Sommerkolleksjon 2012

  1. Tilbaketråkk: Northern Runners: Klesbestilling | Northern Runners

Legg igjen en kommentar