Selfie-konkurranse på Instagram!

Inspirert av jenta som tok 13 selfies sammen med uvitende hotties under NYC Half Marathon er det nå duket for selfies-konkurranse i Northern Runners.

Inspirert av jenta som tok 13 selfies sammen med uvitende hotties under NYC Half Marathon er det nå duket for selfies-konkurranse i Northern Runners.

På tide med en aldri så liten Instagram-konkurranse blant Northern Runners, syns du ikke? Vel, her er den! Og med innlegget om jenta som tok 13 selfies sammen med uvitende kjekke (?) menn under NYC Half Marathon friskt i minne, må det jo bli en selfie-konkurranse! Ikke fått med deg den unge jentas halvmaraton-bragd?
Les historien her og la deg inspirere

Vinn NR-jakke!

Enhver konkurranse med respekt for seg selv har selvsagt en gjev premie å friste med. Det har også denne! Vinneren får en NR-jakke i valgfri størrelse og valgfri farge, det vil si enten blå eller sort. I tillegg vanker det selvsagt heder og ære som Northern Runners ubestridte selfie-fotograf!

Konkurranseregler

For å være med i konkurransen må du i perioden mandag 24. mars til og med søndag 30. mars poste en selfie på Instagram med hashtag #NRselfie. Selfien må være tatt den aktuelle uka. Og det må være en selfie, bruk av annen fotograf enn deg selv er med andre ord diskvalifiseringsgrunn. Selvutløser er heller ikke tillatt. Og som ordet signaliserer, du må være med på bildet selv. Om du i tillegg vil ha med hotties, babes, kjæledyret ditt eller andre rekvisitter er det selvsagt fritt frem.

For å unngå at løpere med mange følgere på Instagram skal få fordel med tanke på å sanke likes på sitt bilde, presenteres alle selfiene til slutt i et eget bildealbum i Northern Runners-gruppa på Facebook. Så blir det opp til alle i gruppa å gi sin stemme til det de mener er den beste selfien.

Bli med!

Bare en ting å gjøre da, folkens! Og det er å ta med telefonen på neste løpetur. Kanskje blir det du som knipser Northern Runners beste selfie?

Lykke til!

Legg igjen en kommentar