Northern Ultra Runners

Har løst å baijnnes… Høyt! Ikkje av sinne, ikkje av frustrasjon, og slettes ikkje på grunn av TIL, men av rå glede. E så imponert over helgens ultrafolk at æ bare må skrive på dialekt. Hadde ikkje støv å bøye mæ i, så æ måtte grave aske ut av peisen i dag, strø det utover glattholka og bøye mæ i det. Vi har tidligere skrytt av den såkalte baktroppen (Baktroppens triumf!, Løpegledings til nye lengder!) som har tatt steget opp til halvmaraton, men vi får passe på å skryte litt av fortroppen også som stadig teste ut nye øvelsa. La oss kalle dem Northern Ultra Runners!

Ingunn i paradeantrekk på den siste av 8 milløp i løpet av et døgn på Halden Ultraintervall. Foto: Bjørn Johannessen, kondis.no

Tidligere i høst deltok Northern Runners for første gang på et ultraløp (Ultradebuterte i Tromsø). Kristian Ultraiksen tok 2. plassen. I tillegg deltok Ultra-Guro, Ultra-Ingunn, Lars «Krampe» Jordahl, Alexander L. Rygh og æ (krampe hær også, takk).

Så tar altså Guro å melde sæ på Vestfold Ultra Challenge og får med sæ Krisztian Roland Kiss. Sistnevnte debutere for Northern Runners på 54 km-løpet. Guro vasse inn til 3. plass i dameklassen på tida 7:17:27, Krisztian kommer i mål som nr 22 i herreklassen på tida 8:55:35. Som om ikkje det va tilstrekkelig, tar Ingunn Ytrehus steget opp til 8 x 10 km i løpet av et døgn på Halden Ultraintervall. Ho fullføre med 3. plass i dameklassen og et snitt på 1:01:12 per 10 km, totalt 8:09:40 på 80 km. Maken til perpetuum mobile skal du leite lenge etter. Gukko artig edition.

Æ må inn i peisen å hente mer aske – kom dokker andre også, her e mer enn nok å bøye sæ i!

Ultrert hilsen,
Thomas K. Føre

2 tanker om “Northern Ultra Runners

Legg igjen en kommentar