Medlemsfordeler

I Northern Runners har vi følgende medlemsfordeler:

Løpesko og løpeklær

Medlemmer får rabatt på løpeklær fra Northern Runners-kolleksjonen til Trimtex, les mer her.


K24 ønsker å hjelpe deg til en smertefri og aktiv hverdag. Du vil få hjelp og oppfølging basert på en grundig utredning. Deres terapeuter og fysiske trenere samarbeider tett slik at du skal bli kvitt smertene, prestere bedre og generelt få en bedre hverdag.

Klinikk 24 tilbyr medlemmer av Northern Runners følgende:

 • Laktattest gruppetilbud (minimum 4 stk i slengen) 1199,-
 • Intensitetsveiledning individuelt på bakgrunn av laktatprofil: 349,-
 • Fysioterapi 700/500 (normalpris 790/590)
 • Medlemskap trening 249,- (inntil 100 medlemskap, garantert pris i hele 2019)

Facebook: https://www.facebook.com/k24trening/


City to Summit– byens ener på utstyr til terrengløping, gir medlemmer av Northern Runners gode rabatter:

 • 20% på alt av løpeutstyr
 • 15% på øvrige varer i butikken

City to Summit har produkter fra blant annet Salomon og La Sportiva, og har i tillegg til løpeutstyr, et solid sortiment for vinteridrett. Butikken ligger midt i byen, ved siden av Domkirka. Følg City to Summit på Facebook.

 


Torshov Sport Tromsø gir medlemmer av Northern Runners følgende rabatter på løpesko og -tekstiler:

 • Treningsklær 15%
 • Løpesko fra Inov8, Asics, Nike og Adidas 15%
 • Løpesko fra Mizuno og Saucony 20%
 • Icebug 15%
 • Idrettsmedisinsk utstyr 15%

Butikken har et annet sortiment enn de store kjedene og tilbyr god og personlig service. Butikken har et godt utvalg av Adidas, Mizuno og Nike. Ta turen innom butikken, som ligger rett nord for Jekta, for en løpeprat med Ivar eller Børt og et godt skovalg, det være seg asfalt eller terreng, vinter eller sommer. Følg også Torshov Sport Tromsø på Facebook.


Løpeskjørt.no tilbyr 15 % rabatt på hele nettbutikken ved bruk av kode northernrunners. Her kan du bl.a. finne de populære løpeskjørtene. Ta turen innom www.lopeskjort.no dersom du ønsker å freshe opp løpegarderoben din. Se også Løpemann.no.

Trening

EXOLO tilbyr betalende medlemmer av Northern Runners 25% rabatt på 12 md-kontrakt. Prisen per md er da kr 413,- (ordinært kr 550,-). I tillegg kommer et engangsbeløp på kr 300,- for EXOLO-nøkkel som er medlemskort, lås til skap i garderobe og inneholder din personlige treningsdagbok. Henvis til medlemslisten på vår nettside når du tar kontakt med EXOLO i Vestregata 62 C, bak den gamle politistasjonen (Tromsø), eller kontakt treningssenteret på 776 56600 eller post@exolo.no. Du kan også følge EXOLO på Facebook. Les mer om det gode treningstilbudet på EXOLOs nettsider.

 

Massasje

KNA Massasje tilbyr idrettspris på massasje til Northern Runners-medlemmer. Følg KNA på Facebook.

 

 

 

 

Fotpleie

Marits fotterapi gir 30 % rabatt på produkter. Følg Marits fotterapi på Facebook.

 

Tannpleie

Grønnegata tannlegesenter tilbyr 40 % rabatt på undersøkelse for betalende medlemmer av Northern Runners. En undersøkelse inkluderer røntgenbilder, klinisk undersøkelse av munnslimhinner og tenner samt tannstenrens, puss og polering. Følg Grønnegata tannlegesenter på Facebook.