Klubbmesterskap 2013 – del 1 av 4 – 1500m Kvaløyvegen

God stemning etter målgang, første pulje. Foto: Erik Boye

Endelig! Årets konkurransesesong er i gang, med vårt eget klubbmesterskap som første utfordring. Selv om det var litt kaldere enn i dagene før, inkludert sterk motvind, så satte det ingen demper på stemningen. Selv om det ble litt grimaser på oppløpssiden, så strålte over 40 deltakere og funksjonærer i målområdet etter fullført løp.

Synne suveren i jenteklassen
De fire beste tidene ble levert i andre pulje. Synne Ovanger Reiremo vant også fjorårets første 1500 meter. I år vant hun med tiden 5:54, som kun var fem sekunder bak fjorårets tid løpt under langt bedre forhold. Hanne Kathrine Nilsen løp inn til andre plass, og er på god kurs for å nå målet om mila under 50 minutter. Linda Aune-Lundberg kjempet seg inn til tredje plass, selv om hun gikk på en dundersmell med påfølgende syretripp.

Synne Ovanger Reiremo, Hanne Kathrine Nilsen og Linda Aune-Lundberg. Foto: Erik Boye

Kent raskest av gutta
Også blant gutta ble det samme vinner som i fjor vår. Kent Johansen var først over mål med tiden 5:15. Jarle Pedersen gjorde et godt løp, men måtte se seg slått på oppløpet. Thomas K. Føre sikret tredjeplassen med noen få sekunders margin, med flere løpere like bak som nok er tent på å avansere på lista når distansen skal gjentas til høsten.